marți, 24 mai 2011

Felicitare Casa de piatra !

               Zilele astea am fost invitata la o nunta si cum mirii ( Manu & Marius) imi sunt foarte dragi le-am creat o felicitare cu un mesaj evident: "Casa de piatra si o viata fericita impreuna!".
              Am folosit mult mult mov si un strop de quilling pentru cel mai mare fan al culorii mov si al handmade-ului, Manu ( a facut cu manutele ei invitatiile de nunta... respect :P ).
              Materialele utilizate: scoarta de copac si hartie quilling pentru acoperis, panglica si margelute de nisip pentru fereastra si placinta din fereastra, hartie pentru gardulet, iarba, lalelele, pancarda.
              Felicitarea nu e foarte grea, pietrele sunt foarte mici. Marimea felicitarii e aproximativ 11*16 cm.
V-am mai spus ca iubesc sclipiciul ?

 Din lateral se pot observa fasiile de quilling albe lipite pe marginea felicitarii. Interiorul e simplu dar elegant... a fost completat cu multe urari dragastoase pentru proaspetii casatoriti.



 Plicul e realizat dintr-o hartie foarte frumoasa cu efecte de patratele in relief ( se observa cu zoom ) si se inchide cu doua bucatele de magnet... Din fata pare un plic normal dar in lateral nu e inchis complet.
In ton cu pancarda de pe fata felicitarii am adaptat semnatura mea intr-o pancarda mica cu marginea plina de margelute de nisip mov.

Mihaela

luni, 23 mai 2011

Felicitare Norisori

        Felicitarea aceasta mi-e tare draga. E realizata la cererea unei bune prietene, Ioana, pentru sarbatorita Flavia. 
        Cu aceasta felicitare particip si la consursul Scrapper. De data asta impusc doi iepuri dintr-o lovitura (desi nu interntionam asta) :
- something old - pietricelele rosii lipite in interior... sunt de la nunta lui Flavia, de anul trecut.
- something new - penele mov cumparate special pentru felicitarea aceasta;
- something borrowed - panglica mov din care e realizata fundita din exterior;
- something blue - cerul din interiorul felicitarii ( fundalul norilor ).

Interiorul contine multi norisori pop-up, iar pe cel din mijloc am inclus un verset din Biblie care ii transmite Flaviei un mesaj de iubire. Mi-a placut ideea ca mesajul de la Dumnezeu sa fie transmis pe un norisor.
Pisicuta Marie ascunde si ea o poveste intre doua prietene foarte bune, o poveste de prietenie si ajutor (de aceea are piciorusul bandajat).
Pietricelele de mai jos sunt o parte din decoratiunile de mese de la nunta Flaviei, de anul trecut.


Mihaela


vineri, 20 mai 2011

Felicitare Happy Birthday

        Iubesc procesul de creeare a unei felicitari ! Trebuie sa fac pe detectivul, sa aflu hobby, pasiuni, preferinte, mofturi ale sarbatoritului... (aproape orice detaliu conteaza). Strang foarte multe idei si nu stiu care au sau nu potential, care pot fi transpuse pe hartie... E o joaca din care rezulta o felicitare frumoasa.
        Pentru felicitarea de fata parca toti pasii de mai sus au fost mai analizati si mai detaliati decat in mod normal... Felicitarea e o parte din cadoul meu pentru o prietena foarte buna de-a mea, Monica, care acum e departe, intr-o tara mai prospera. :P


        Mony are multi ani de canto si de "performante" live la activ, merita propria ei partitura... Portativul nu e umplut la nimereala, acesta e o parte din partitura melodiei "Happy Birthday"... un pic simplificata - cea originala e plina de notatii si bazaconii extra notelor muzicale.
 Interiorul felicitarii reprezinta un tort din cupcakes pe 3 nivele.
Recunosc, design-ul brioselor nu e creatia mea personala ci a sarbatoritei :)) Sunt briose pe care Mony cu manutele ei le-a facut. Aratau super delicios in realitate dar si cele realizate de mine din hartie si sclipici au acelasi efect... iti fac pofta de cupcakes !

"Hope you have the sweetest day ever !" e textul scris in interiorul felicitarii in jurul unei inimioare roz. Sincer... intre atatea cupcakes colorate nici nu se poate altfel.


Mihaela

Sursele mele de inspiratie ( briosele gatite de sarbatorita in cauza ) : 123.