luni, 31 ianuarie 2011

Felicitari handmade

Indemnata de cateva persoane apropiate, iata ca va impartasesc si voua indeletnicirea care imi ocupa timpul si mintea de ceva vreme incoace, si anume realizarea felicitarilor.

Totul a inceput cand m-am hotarat ca vreau sa ofer apropiatilor mei felicitari frumoase, insa dezamagita de “raritatea” lor, m-am hotarat sa confectionez eu cateva. Primele felicitari au fost realizate putin mai stangace si mai simpliste, dar experienta s-a acumulat si oamenii au fost tot mai impresionati de realizarile mele. Surpriza cea mare a fost cand prietenele si cunostintele mele, incantate de felicitarile realizate, m-au rugat sa le fac si lor si au inceput comenzile.
Asta dovedeste faptul ca daca faci ceva ce iti place, o sa iti si iasa lucrul respectiv ( pe asta ma bazez eu in toate lucrurile pe care le fac ) adica eu m-am apucat sa realizez felicitari doar pentru mine, nu cu scopul de a le vinde, insa iata ca mi s-a deschis si oportunitatea asta, ceea ce nu poate decat sa ma bucure deoarece pot sa le impart si altora zambete si cadouri mai frumoase :)

Niciodata o simpla felicitare tiparita nu va avea aceeasi semnificatie ca o felicitare handmade. Pe langa aspectul deosebit, aceste felicitari contin o incarcatura emotionala si au un farmec deosebit.

Sper ca felicitarile realizate de mine sa va incante. Pentru comenzi standard sau personalizate trimiteti un mail la mihaelaraicare@yahoo.com si voi raspunde cu mare placere.

Vizionare placuta !!!
Mihaela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu