luni, 4 aprilie 2011

Felicitare artist

         Zilele trecute am primit o sarcina care initial mi se parea aproape imposibila... Mi s-a cerut sa realizez o felicitare pentru un artist in nuantele portocaliu si verde. Dupa ce aproape doua saptamani m-am "jucat" doar cu sclipici si fundite roz sarcina era cu adevarat o provocare.
        Rezultatul, dupa cum se vede mai jos, e o combinatie originala intre scoarta de copac, pene, sfoara, sarma, bucati de sare si hartie in nuante simple. Mi-a facut placere sa lucrez cu materialele astea, o sa le mai folosesc in viitor.
In cazul in care nu intelegeti cuvantul scris pe coperta felicitarii "καλλιτέχνης" va dau eu detalii. E cuvantul "artist" tradus in limba greaca ( posesorul felicitarii are un strop de grec in el ).
 Mi-a fost greu sa ma despart de pensula realizata prin quilling. Mi-e asa de draga ! Nodurile din interiorul felicitarii sunt realizate din diferite tipuri de sfoara simpla sau impletita, ate colorate si snururi de piele. Daca va uitati cu atentie vedeti si bucati de sare din Salina Turda.
 Din nou scoarta de copac, de data aceasta folosita ca si baza pentru semnatura mea. 

Mihaela

Un comentariu:

  1. Felicitari, foarte frumos!

    Viziteaza si blogul meu si spune-ti parerea: www.quilling-mv.blogspot.com
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere