marți, 24 mai 2011

Felicitare Casa de piatra !

               Zilele astea am fost invitata la o nunta si cum mirii ( Manu & Marius) imi sunt foarte dragi le-am creat o felicitare cu un mesaj evident: "Casa de piatra si o viata fericita impreuna!".
              Am folosit mult mult mov si un strop de quilling pentru cel mai mare fan al culorii mov si al handmade-ului, Manu ( a facut cu manutele ei invitatiile de nunta... respect :P ).
              Materialele utilizate: scoarta de copac si hartie quilling pentru acoperis, panglica si margelute de nisip pentru fereastra si placinta din fereastra, hartie pentru gardulet, iarba, lalelele, pancarda.
              Felicitarea nu e foarte grea, pietrele sunt foarte mici. Marimea felicitarii e aproximativ 11*16 cm.
V-am mai spus ca iubesc sclipiciul ?

 Din lateral se pot observa fasiile de quilling albe lipite pe marginea felicitarii. Interiorul e simplu dar elegant... a fost completat cu multe urari dragastoase pentru proaspetii casatoriti.



 Plicul e realizat dintr-o hartie foarte frumoasa cu efecte de patratele in relief ( se observa cu zoom ) si se inchide cu doua bucatele de magnet... Din fata pare un plic normal dar in lateral nu e inchis complet.
In ton cu pancarda de pe fata felicitarii am adaptat semnatura mea intr-o pancarda mica cu marginea plina de margelute de nisip mov.

Mihaela

Un comentariu: